Ervaring

Sjoerd heeft 30 jaar ervaring in de financiële dienstverlening bij Staalbankiers, ING Bank en Rabobank. Zijn werkterrein is met name gericht op Noord-Oost Nederland: Regio Zwolle / Twente / Drenthe / Stedendriehoek / Flevopolder. Hij heeft een uitgebreid netwerk van bankiers, intermediairs, accountants, makelaars, participatiemaatschappijen en particuliere investeerders die ingeschakeld kunnen worden om te komen tot de beste financiële oplossing. Naast bancaire ervaring heeft hij in zijn rol als CFO bij Booking.com te Amsterdam ook aan de andere kant van de tafel gezeten en ervaring bij het ophalen van funding met private equity en participatiemaatschappijen. Het vertrekpunt is niet de vraag òf er gefinancierd gaat worden, maar hoe. Sjoerd is oplossingsgericht, creatief, commercieel en heeft een wetenschappelijke aanpak als dat wordt gevraagd maar altijd een hands-on-mentaliteit in getting the job done.

MSc Strategy & Leadership en MBA

Sjoerd heeft zich na de Hoge Hotelschool opleiding verder ontwikkeld met financiële opleidingen en een MBA opleiding. Hiermee is hij breed georiënteerde financiële dienstverlener. Momenteel legt hij de laatste hand aan zijn opleiding Master of Science in Strategy & Leadership en is hij een gesprekspartner op ieder gewenst niveau. In zijn vrije tijd doet hij aan yoga, wandelen, fitness en geniet hij van gezelligheid met zijn gezin met echtgenote en drie studerende zonen.

Franchisenemer NLInvesteert

Door aansluiting als franchisenemer van NLInvesteert wordt EQonomie bijgestaan door verschillende experts op het gebied van structureren van financieringsvraagstukken.