Categorieën: Ondernemerschap

Door: Sjoerd Scholte

Delen:

Businessclub van PEC Zwolle uitgebreid met NLInvesteert Regio Zwolle

Businessclub van PEC Zwolle uitgebreid met NLInvesteert Regio Zwolle

 

De businessclub van PEC Zwolle heeft er weer een nieuw businesslid bij. Sjoerd Scholte, regiodirecteur van NLInvesteert sluit zich aan bij de grootste businessclub van regio Zwolle.

Jurian Meijntjes, Salesmanager PEC Zwolle: “We zijn blij dat NLInvesteert zich aansluit. De diversiteit van de verschillende bedrijven zorgt altijd voor een mooie dynamiek in de businessclub. Sjoerd kennen we al jaren als een frequente bezoeker van de wedstrijden en diverse activiteiten die we voor onze leden organiseren. Dat hij zich nu met zijn bedrijf aansluit waarderen we zeer.

Sjoerd Scholte, directeur NLInvesteert regio Zwolle: “Ik kom nu zo’n kleine 20 jaar bij PEC Zwolle en heb al veel meegemaakt. Van de eerste naar eredivisie, van het oude naar het nieuwe stadion, trainingskampen in de winter, hoe we Ajax hebben afgedroogd in de bekerfinale met 5-1. Maar ook van de eredivisie naar de eerste divisie. Geen zorgen, dit jaar gaan van gewoon weer terug naar waar de thuishoren: De eredivisie. Hoop ik wel dat Go Ahead Eagles niet door zijn hoeven zakt, want zo’n IJsselderby is natuurlijk niet te versmaden. De businessclub van PEC Zwolle is gezellig, goed verzorgd en biedt de ondernemers de gelegenheid elkaar voort te helpen. Alle expertise die je nodig hebt om zaken te doen in regio Zwolle is er voorhanden. En dat is ook zo leuk, de leden gunnen elkaar de handel zonder geforceerde winkelnering.

Jurian Meijntjes: We zijn het seizoen lekker gestart en weten ons, ondanks de degradatie afgelopen seizoen, gesteund door onze trouwe aanhangers en businessclubleden. Er is altijd nog wel plek voor een nieuw bedrijf in de businessclub, hoe meer zielen hoe meer vreugd. We doen ons uiterste best om leden aan elkaar te verbinden. Daar hebben we bijvoorbeeld een hele handige app voor. Hier kun je elkaar makkelijk opzoeken als je advies, een dienst of een product nodig hebt. Ook kun je daar de laatste nieuwtjes volgen en de events bekijken die we organiseren voor onze leden. Bedrijvigheid stimuleren rondom PEC Zwolle is een mooi onderdeel van mijn werk.

NLInvesteert brengt ondernemers, financiers en investeerders bij elkaar. Kijk voor bedrijfsfinancieringen of investeringskansen op www.nlinvesteert.nl/regio/zwolle