Sjoerd Scholte

Financiële ervaring

Sjoerd Scholte heeft 30 jaar ervaring in de financiële dienstverlening bij Staalbankiers, ING Bank en Rabobank. Het werkterrein van Sjoerd, is met name gericht op Noord-Oost Nederland. In het bijzonder de Regio Zwolle, Twente en Drenthe, maar ook de Stedendriehoek en de Flevopolder. In de loop der jaren, heeft hij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Een netwerk van bankiers, intermediairs, accountants, makelaars, participatiemaatschappijen, maar ook particuliere investeerders. Hieruit volgt dat Sjoerd altijd zijn netwerk kan inschakelen om te komen tot de beste financiële oplossing. Het vertrekpunt is niet de vraag òf er gefinancierd gaat worden, maar hoe. Sjoerd is oplossingsgericht, creatief, commercieel en heeft een wetenschappelijke aanpak als dat wordt gevraagd. Maar ook een hands-on-mentaliteit in getting the job done.

Commerciële ervaring

Naast bancaire ervaring heeft hij in zijn rol als CFO bij Booking.com te Amsterdam, ook aan de andere kant van de tafel gezeten. Hij heeft niet alleen ervaring met het ophalen van funding met private equity, maar ook met participatiemaatschappijen.

MSc Strategy & Leadership en MBA

Na de Hoge Hotelschool opleiding heeft Sjoerd zich verder ontwikkeld met financiële opleidingen, alsook een MBA opleiding. Hiermee is hij een breed georiënteerde financiële dienstverlener. Momenteel legt hij de laatste hand aan zijn opleiding Master of Science in Strategy & Leadership. Kortom: Sjoerd is een gesprekspartner op ieder gewenst niveau. Tot slot. Sjoerd is getrouwd en heeft drie studerende zonen. In zijn vrije tijd doet hij aan yoga, wandelen, fitness en geniet hij van de gezelligheid met zijn gezin. Een echte familieman dus.

Franchisenemer NLInvesteert

Sjoerd heeft als franchisenemer aansluiting gezocht bij NLInvesteert. Hierdoor wordt hij met zijn bedrijf EQonomie bijgestaan door verschillende experts op het gebied van structureren van financieringsvraagstukken. EQonomie en NLInvesteert versterken elkaar en willen vertrouwen uitstralen.

Meer weten?

Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw financieringsvraagstukken door Verbindend Zakendoen.