Financieringen | Kredietbemiddeling |
Investeringskansen | Corporate Finance

Erkend Financieringsadvies MKB

We adviseren bij financieringsvraagstukken, fusies en overnames, niet alleen voor het MKB, maar ook voor het grootbedrijf. De partners van EQonomie hebben de ingangen om financieringen voor klanten te regelen zowel bij banken als bij participatiefondsen, maar ook particuliere investeerders en andere financiers.

Samenwerking in financieringen met NLInvesteert

EQonomie werkt samen met NLInvesteert. NLInvesteert maakt financieringen bereikbaar voor ondernemers. Als regisseur van bedrijfsfinancieringen combineren we verschillende kapitaalsoorten tot de best passende oplossing. Met de bedoeling dat u volledig ontzorgd wordt. Met behulp van NLInvesteert hebben we toegang tot een groot netwerk van zowel financiers als investeerders. Samen met een professioneel team van NLInvesteert zijn wij in staat om op creatieve wijze de financiering voor de ondernemer te realiseren. Dat betekent dat we door deze samenwerking een platform van investeerders achter ons hebben staan en hierdoor kunnen we de ondernemers nog meer toegevoegde waarde bieden. Vandaar dat we na een succesvolle financiering persoonlijk betrokken blijven bij de toekomst van uw bedrijf.

Meer informatie: NLInvesteert

Kortom een goede ondernemer met de juiste strategie en een stevige organisatie brengen het mooiste resultaat. Uw ondernemersverhaal en ambities combineren wij met cijfermatige onderbouwing die samen het fundament vormen voor de volgende stap van uw onderneming. Concluderend: EQonomie begrijpt de cijfers en uw verhaal.

Investeringsplannen?

Heeft u investeringsplannen? Wilt u uw bedrijf verkopen of een branchegenoot overnemen? En bent u daarnaast op zoek naar de juiste financiële partner(s)? Dan kan EQonomie helpen. EQonomie begeleidt financieringstrajecten van A tot Z. Dit houdt in dat wij:

  • In de eerste plaats uitgebreid met u en uw team in gesprek gaan om een goed beeld te vormen.
  • In de tweede plaats een uitgebreide analyse maken van het bedrijf, maar ook van de relevante zaken om het bedrijf heen.
  • In de derde plaats een deskundig oordeel vormen over de financiële positie van het bedrijf.
  • In de vierde plaats een investerings- en financieringsvoorstel schrijven, waarin wij de financier(s) overtuigen om zaken te doen.
  • Samenvattend: succesvol zijn op het moment dat u minimaal één offerte ontvangt.

Wilt u weten welke financieringsoplossingen er zijn voor uw plannen? Neem dan contact met ons op. We komen graag een keer bij u langs om een kop koffie te drinken.