Door: Sjoerd Scholte

Delen:

2023 Konijn uit de hoge hoed?

 

Het jaar van het konijn volgt op het jaar van de tijger in de Chinese astrologie. Er wordt gezegd dat het jaar van het konijn een tijd is van vrede en harmonie, en dat mensen die geboren zijn in het jaar van het konijn vaak vriendelijk, diplomatiek en slim zijn.

Mensen geboren in de jaren 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951, 1939 (zoals mijn lieve vader) zijn allemaal geboren onder dit gesternte. De volgende karaktereigenschappen horen bij deze mensen: gevoelige schepselen, die groot belang aan vrede en kalmte hechten. Konijnen zijn meestal begaafd en erg ambitieus, zeer tactvol en kunnen over contracten met grote duidelijkheid onderhandelen. Het zijn prettige mensen, vriendelijk, attent en met veel gevoel naar anderen. Konijnen weten hoe ze onenigheden moeten opvatten en zullen nooit gestrest worden. En toch, wanneer het moeilijker wordt, zal het konijn zich uit de voeten maken en het probleem aan anderen laten

Werken met stress of ijskonijn?

Banen: Mensen, die geboren in het Jaar van het konijn, zullen het goed doen als diplomaat, politicus, ontwerper, adviseur, secretaris, schrijver, uitgever, acteur, therapeut, arts, en leraar. Ze zijn evenwichtig en voorzichtig in banen en hun collega’s waarderen hun bescheidenheid. Als ijskonijn laten ze zich niet makkelijk de kachel aanmaken.

Dat is bij de konijnen af

Iedereen geboren in een jaar van het konijn weet zich omringd met veel beroemdheden: Jaap van Dissel (RIVM), Anouk, Frank Sinatra, Wopke Hoekstra, Whitney Houston, Katja Schuurman, Louis van Gaal, André Hazes, Angelina Jolie, Erben Wennemars, Brad Pitt, Confucius, Tatjana Šimic , Einstein, Enrique Iglesias, Ronald Koeman, Geert Wilders, Tina Turner. Een mooi bont gezelschap.

Ook een konijn kan wel eens het haasje zijn

Hoewel het jaar van het konijn wordt geassocieerd met positieve eigenschappen en voorspoed, betekent dit niet dat er geen uitdagingen zullen zijn. Zoals met elk jaar, zullen er altijd bepaalde problemen en moeilijkheden zijn die moeten worden aangepakt. Het is belangrijk om deze problemen aan te pakken met tact, vriendelijkheid en diplomatie, net zoals het konijn dat zou doen. In het jaar van het konijn zou het ook goed zijn om te genieten van het leven en te waarderen wat we hebben. Het konijn staat bekend om zijn liefde voor comfort en luxe, dus waarom zouden we onszelf niet ook een beetje verwennen?

Konijn uit de hoge hoed?

Het jaar van het konijn staat bekend als een goed jaar voor het maken van investeringen en het starten van nieuwe projecten. Hier hoort een grondige voorbereiding bij zodat er geen konijn uit de hoge hoed komt. Laten we ons in het jaar van het konijn concentreren op het creëren van een harmonieuze en vreedzame omgeving voor onszelf en anderen, en profiteren van de kansen die zich voordoen. Al met al lijkt het jaar van het konijn een positief en voorspoedig jaar te worden en ik ben benieuwd wat het ons zal brengen. Laten we hopen dat we allemaal kunnen profiteren van de positieve eigenschappen van het konijn en het jaar met zelfvertrouwen en optimisme tegemoet gaan. Wat zou ik het leuk vinden als ik een bijdrage aan uw plannen kan leveren met mijn dienstverlening. Maak voor een kennismakingsgesprek over bedrijfsfinancieringen, investeringskansen, toezichthouden of coaching een afspraak via deze link. Ik drink graag een vers kopje koffie met u.

Een succesvol en gezond 2023 gewenst.