Categorieën: Financieren

Door: Sjoerd Scholte

Delen:

Dank voor uw vertrouwen en op naar een ondernemend 2024

 

Terugblik

De laatste dagen van het jaar 2023 zijn aangebroken. We blikken terug op een aantal prachtige mijlpalen en hoogtepunten die we hebben bereikt. We hebben diverse ondernemers kunnen helpen hun businessplannen te realiseren. Onze investeerders hebben we voorzien van mooie investeringskansen om hun vermogen goed te laten renderen. Als toezichthouder en commissaris zijn weer de nodige stappen gezet en hebben we een bijdrage kunnen leveren aan het optimaal laten functioneren van de organisaties waar we voor opgesteld staan. En met mooie coaching gesprekken hebben we met elkaar weer nieuwe inzichten kunnen opdoen. De start van het spaargroepproject in Uganda was ook zeker een mooi hoogtepunt.

Vooruitblik

We zien uit naar het komende jaar, dat gekenmerkt zal worden door een ondernemingsklimaat vol vernieuwingen en uitdagingen. Er liggen tal van mogelijkheden in het verschiet, zowel voor ondernemers als beleggers, en we kijken dan ook vol verwachting naar wat de toekomst brengt. We hopen u ook het komende jaar te kunnen voorzien van boeiende financieringsmogelijkheden. Met ons charityproject 2024 gaan we bij elke succesvolle transactie bomen planten. Het doel is minimaal 300 bomen om de wereld weer een stukje mooier te maken.

Financieringen, investeringskansen, toezichthouden en coaching; Het is allemaal mogelijk door verbindend samen te werken en de schouders eronder te zetten. Dank voor het in ons gestelde vertrouwen.

Fijne feestdagen en een ondernemende start van 2024 gewenst.