Categorieën: Financieren

Door: Sjoerd Scholte

Delen:

De mooiste businessclub van regio Zwolle

 

Businessclub De Swolsche, waar bedrijfsleden van Golfclub Zwolle bij zijn aangesloten heeft er weer een nieuw businesslid bij. Sjoerd Scholte, regiodirecteur van NLInvesteert sluit zich aan bij de mooiste businessclub van regio Zwolle.

Jelle Paauw, Directeur van Golfclub Zwolle: “We zijn blij dat NLInvesteert zich aansluit. De diversiteit van de verschillende bedrijven zorgt altijd voor een mooie dynamiek in de businessclub. Sjoerd kennen we al jaren uit de netwerken en is in het verleden bij onze golfbaan ook al actief geweest als NGF Jeugdcoach. Dat hij zich nu met zijn bedrijf aansluit waarderen we zeer.

Sjoerd Scholte, directeur NLInvesteert regio Zwolle: “Ik woon nu zo’n 20 jaar in Zwolle en heb ook ongeveer zo lang mijn GVB, nu mijn handicap nog wat naar beneden”. De golfclub Zwolle is een hele gastvrije club waar de laatste jaren aanzienlijke stappen zijn gezet in de verdere verbetering van de kwaliteit. De baan ligt er top bij, de faciliteiten zijn verbeterd en de horeca is een voorbeeld van excellente dienstverlening. De businessclub van golfclub Zwolle heeft mooie events, maandelijkse wedstrijden en ruime gelegenheid om andere leden te leren kennen. Alle expertise die je nodig hebt om zaken te doen in regio Zwolle is er voorhanden. En dat is ook zo leuk, de leden gunnen elkaar de handel zonder geforceerde winkelnering.

Jelle Paauw: We bouwen elk jaar weer een interessant programma voor onze businessclub leden. We zien dat dat werkt. Sjoerd is met zijn bedrijf NLInvesteert ons 113e lid. We doen ons uiterste best om leden aan elkaar te verbinden. Daar hebben we bijvoorbeeld een hele handige app voor. Hier kun je elkaar makkelijk opzoeken als je advies, een dienst of een product nodig hebt. Ook kun je daar de laatste nieuwtjes volgen en de events bekijken die we organiseren voor onze leden. Bedrijvigheid stimuleren rondom Zwolle is een mooi onderdeel van mijn werk.

NLInvesteert brengt ondernemers, financiers en investeerders bij elkaar. Kijk voor bedrijfsfinancieringen of investeringskansen op onze website.