Categorieën: Financieren

Door: Sjoerd Scholte

Delen:

NLInvesteert feliciteert Diamond Genetics

 

Het bedrijf Diamond Genetics in Wijhe is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van genetica van het koeienras Holstein, een topras in de melkveesector. De klanten van Diamond Genetics en zijn vooruitstrevende fokkers, melkveehouders en KI-organisaties. De onderneming heeft tot doel met haar klanten de melkveesector te ondersteunen in de doorontwikkeling.

Voor haar verdere expansie heeft NLInvesteert een bijdrage kunnen leveren door investeerders aan deze goede onderneming te koppelen en het kapitaal te verschaffen voor de opvang van de verdere wereldwijde groei. NLInvesteert feliciteert de ondernemers van Diamond Genetics met deze succesvolle vervolgstap in haar bedrijfsvoering.

Diamond Genetics, opgericht in 2001, is partner voor aankoop van de genetica door middel van KI-stieren, embryo’s en vrouwelijke donoren. Het bedrijf heeft een unieke positie in de markt. Door de combinatie van een eigen veestapel, waardoor ze toegang tot Europese topdonoren hebben, en een eigen IVF-laboratorium met een team van specialisten kunnen alle mogelijkheden effectief worden benut om een waardevolle volgende generatie Holsteins te creëren. Hiermee is Diamond Genetics één van de toonaangevende bedrijven in het ontwikkelen van topgenetica in Europa.