Categorieën: Financieren

Door: Sjoerd Scholte

Delen:

NLInvesteert feliciteert Medical Precision

 

Medical Precision is ontstaan door jarenlange kennis van permanente make-up te combineren met kennis van het ontwikkelen van apparaten. Vanuit behoefte van patiënten heeft men in samenwerking met Isala Ziekenhuis een nieuwe techniek en apparaat weten te ontwerpen die invulling geeft aan een aanzienlijke verlaging van de pijnervaring bij behandeling door middel van bestraling van o.a. borst- en prostaatkanker. De resultaten zijn verbluffend en de nieuwe behandelingstechniek met bijbehorende apparatuur worden massaal omarmd door de wereldwijde behandelaars.

Voor de internationale uitrol heeft NLInvesteert een bijdrage geleverd door een goede match met een nieuwe aandeelhouder. Met de emissie van nieuwe aandelen is Medical Precision in staat gesteld om de productie, voorraad en debiteurenpositie op te kunnen vangen die gepaard gaat met deze substantiële internationale omzetstijging.

NLInvesteert feliciteert de ondernemers van Medical Precision met deze succesvolle vervolgstap in haar streven om wereldwijd een bijdrage te leveren aan een pijnloze behandelmethodiek.