Categorieën: Financieren

Door: Sjoerd Scholte

Delen:

NLInvesteert feliciteert de Ommer Apotheek Groep

 

Voor de verduurzaming en verbouwing van haar bedrijfspand aan het Carrouselplein in Ommen heeft NLInvesteert een bijdrage geleverd door het bijeenbrengen van de benodigde financiering. Met deze financiering wordt de Ommer Apotheek in staat gesteld het bedrijfspand, waar diverse gezondheidsbedrijven werkzaam zijn, energiezuiniger te maken en weer helemaal up-to-date te maken voor haar gebruikers.

De Ommer Apotheekgroep is al jaren actief in de gezondheidszorg en ontzorgt haar cliënten met een grote mate van flexibiliteit op het gebied van medicijn- en hulpmiddelen gebruik. Hieraan wordt invulling gegeven door lokale betrokkenheid en professionaliteit. Door de juiste advisering aan cliënten en doordat de apotheken de regie nemen bij herhaalrecepten worden cliënten optimaal voorzien van advies. Juist en vooral indien er in een huishouden meerdere medicijnen worden gebruikt. De uitgifte wordt gesynchroniseerd en het aantal afhaalmomenten beperkt. Door het gebruik van onder andere een uitgifte automaat kunnen klanten 24/7 hun medicatie afhalen op een moment dat het hen uitkomt.

NLInvesteert feliciteert de ondernemers van de Ommer Apotheek Groep met deze succesvolle vervolgstap in haar bedrijfsvoering.

Wilt u meer weten over bedrijfsfinancieringen of investeringskansen kijk dan op de website van NLinvesteert.nl/regio/Zwolle.