Categorieën: Financieren

Door: Sjoerd Scholte

Delen:

out-of-the-paardenbox

Out-of-the paardenbox

En de boer, hij ploegde voort. Een boer laat zich niet zomaar met een kluitje in het riet sturen en sappelt gewoon door. Deze paardenboer kreeg geen omgevingsvergunning om een schuilplek in de wei voor zijn paarden te maken. Zoals ze in Twente zouden zeggen, de boer liet zich nich ankokk’n en ging zich wat anders uutprakiser’n. In het bestemmingsplan ontbrak namelijk als eerste een verbod om stoelen en tafels in je wei te zetten. Als tweede ontbrak hiermee ook de voorwaarden van de omvang van dergelijk materiaal. Als laatste vond de boer een meubelmaker die het wel een gave stunt vond om op deze manier reclame te maken. Kortom een prachtige manier van out-of-the-box te denken.

Niet òf, maar hòe!

Die creativiteit mag u ook van uw financier verwachten. Ter verduidelijking: het is niet de vraag òf er gefinancierd kan worden, maar de vraag is hòe. Vandaar dat dit precies is wat wij van EQonomie namens NLInvesteert voor u doen. Out-of-the-box denken, co-financieren, instrumenten verzamelen om mee te helpen uw droom te realiseren. Dat doen we samen met uw huisbank, maar in het geval dat dat beter past kunnen we ook op zoek gaan naar een alternatieve financier. De creatieve oplossingen die we bieden gelden aan de ene kant voor bedrijven die geld nodig hebben. Aan de andere kant bieden we met ons netwerk ook mooie investeringskansen die naadloos in uw beleggingsportefeuille opgenomen kunnen worden. Want ook bij beleggingen geldt: out-of-the-box denken kan een bijdrage leveren aan een goed gespreide portefeuille en een mooi rendement.

Wat de boer niet kent dat vreet hij niet

Ik kan me voorstellen dat het even wennen is aan het idee om uw financiering of investering te laten regelen door een andere partij dan uw bank. Onbekend maakt onbemind. Wist u dat NLInvesteert al sinds 2014 actief is, vorig jaar 250 miljoen euro heeft gefinancierd waarvan de helft via haar crowdfunding platform en dat het gemiddelde rendement op de totale portefeuille ruim 8% is? Met 50 kundige collega’s hebben we een ongekend groot netwerk dat we kunnen inzetten om uw ondernemersdroom waar te maken. Om kort te gaan, u bent van harte welkom om kennis te komen maken en te ervaren hoe wij out-of-the-box denken.